Om oss

Bli kjent med Fireball

Vår coating teknologi er ulik noe annen coating på markedet. Fireball leder også bransjen med "Highest Grade Professional Car Care"  beregnet for de mest krevende kundene. Takket være perfekt valg av Jordens fineste råvarer og ingredienser, bruk av innovative teknologier i produksjonsprosessen og tusenvis av timer med testing - Fireball-produkter setter trender i teknologiverden. Oppnå løsninger fra våre banebrytende fremskritt i den svært komplekse overflate beskyttelses prosessen.

Fireball Korea er også kjent som en av de største produsentene av spesialiserte bilpleieprodukter i verden. Siden starten i Korea i 2002 - Fireball eksporterer nå produkter til mer enn 19 land over hele verden; inkludert Polen, Australia, New Zealand, Canada, Russland, Storbritannia, Singapore, Tyskland, Tyrkia, Kina, Pakistan, USA, Frankrike, Indonesia, Iran,India, Malaysia, Norge og Brasil. Her i Norge så startet vi opp i 2020.

Fireball Korea/World

 

Fireballs store investeringer i forskning og utvikling har ført til at en ny fabrikk ble bygget i 2019 i Busan, Sør-Korea - og Fireball Korea jobber fortsatt hardt for å utvikle de absolutt beste bilpleie løsningene i bransjen. En av de unike fordelene med Fireball (bortsett fra de fantastiske resultatene av produktene deres) er den miljøvennlige siden av formlene. Alle Fireball-produkter er utviklet med nøytrale produkter - ingen alkaliske eller syrer. 

Fireball er også i en ganske unik posisjon, vi tilbyr ikke bare vedlikeholds- og beskyttelsesprodukter for hobbykvalitet, men vi tilbyr også verdens beste Hard-Shell Ceramic Coating til fagpersoner med kvalifiserte ferdigheter for å få en sertifisering for å installere vår fremste linje av coating. Vår investering i teknologi og forskning og utvikling gjør at de to produktene kan jobbe side om side og gi best mulig resultat på overflater, kjøretøy og investeringer.

Fireball Hand-Made Blenders Top of the Line Factory